Hei.

Vi er,Vigdis og Svein.

Vigdis er blitt hjemmeværende og Svein jobber med Brannvern.

Som de fleste andre med kennel,har også vi alltid hatt hunder.Det være seg jakthunder og "bare" familiehunder .

Da vi mistet vår siste Rottweiler høsten 2009,bestemte vi oss for å være hundefri. Men....Så stille det blei !!!! Vi fant ut at dette huset ikke var noe "hus" uten en hund.Så da bestemte vi oss.Hund MÅTTE vi ha !!! Men denne gangen ville vi ha en liten hund.En som vi kunne ta under armen....Vi leste alt vi kom over og dro på utstillinger for å se rasene "live".Så....endelig...DER sto den.En aldeles nydelig Cairn-terrier.

Vel hjemme igjen, leste vi så øyet blei stort og tørt om denne vakre skapningen.

For å gjøre en lang historie kort....Vi kom igjennom "nåløyet" og hentet hjem vår første Cairn sommeren 2010.Cato.Og året etter kom jammen Doffen hjem til oss også .. For en glede ! Nå hadde vi med 2 turkamerater hvor vi enn dro.  Og både barn og barnebarn elsket dem fra første stund. De fotfølger dem ved besøk, og de sover i samme seng ..

Utstilling blei også en del av livet vårt.Vi måtte jo vise fram disse vakre hundene våres.Cato stillte vi til han blei Norsk Champion.Doffen utvikla en liten utstillingsfeil.Men var alltid med som tilskuer når Cato var i ringen.

Lysten på en tispe og et eget oppdrett kom snikende....

Så i mai 2013 hentet vi hjem Jenny fra Danmark.

Hun er blitt sjefen over "guttene" og nyter å sole seg i glansen.

Hun er en drøm å gå med i ringen.Og hun er tillitsfull og har et særdeles godt gemytt :) 

Kennel Cairnberget ble godtkjent 2014.

Vi holder til i Ramnes.Ved Tønsberg.

Bor i enebolig med 2 mål tomt.Småtrolla har  fått inngjerdet en stor uteplass som de boltrer seg på.Ellers er de inne hos oss som et fullverdig familiemedlem !! 

 

Vigdis Mathisen og Svein Ole Jøransen

Mob-tlf : 40243468

 

mail-adr : vigdis_mathisen@hotmail.com